Πρόβλημα στις καταθέσεις της Grupeer

Η Grupeer έβγαλε ανακοίνωση για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις τρέχουσες μεταφορές χρημάτων προς τους λογαριασμούς της. Υπάρχει πρόβλημα με αυτόν με την επωνυμία “SatchelPay”, αφού αφαιρέθηκε η τραπεζική άδεια από την συγκεκριμένη τράπεζα έπειτα από απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Λιθουανίας.

Από σήμερα η Grupeer δέχεται μεταφορές χρημάτων μέσω του λογαριασμού της στην Baltic International Bank account. Οι πληροφορίες κατάθεσης προς τον τραπεζικό λογαριασμό “SatchelPay” έχουν αφαιρεθεί προσωρινά από την ιστοσελίδα της, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:


Dear Investor,

Please be informed that we no longer accept deposits via SatchelPay bank account, as Bank of Lithuania has suspended its activities. SatchelPay has violated the reporting procedures set by the Lithuanian Central Bank.

As of today, we only accept payments via Baltic International Bank account. Below are the details of our bank account, if you have used alternative payment channels:

Unfortunately, these changes were unexpected we apologize for not informing you in advance. We are adding new payment providers this week

Thank you for your cooperation.
Your Grupeer team


Update 9/8/2019: Σε επικοινωνία που είχαμε με την Grupeer μας απάντησαν τα εξής:

Η τράπεζα έκανε μία επίσημη δήλωση που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.satchelpay.com/en/fintech-blog/satchelpay-official-statement-regarding-incoming-and-outgoing-transactions/

Βρισκόμαστε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με την τράπεζα και ενημερωθήκαμε ότι σε περίπτωση επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων της SatchelPay, όλα τα ποσά που έστειλαν από το λογαριασμό τους οι επενδυτές στον λογαριασμό της Grupeer στην SatchelPay θα πιστωθούν στον λογαριασμό τους στην Grupeer χωρίς καθυστέρηση. Σε περίπτωση που η δραστηριότητα της SatchelPay ανασταλεί, όλα τα ποσά θα επιστραφούν αυτόματα στους αποστολείς από την SatchelPay. Ωστόσο, εξακολουθούμε να μην μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές χρονικό πλαίσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *