Νέο προϊόν από τη Mintos: INVEST & ACCESS

Η Mintos ανακοίνωσε το νέο της προϊόν με την ονομασία “Invest & Access”.

Πρόκειται για την προσπάθεια της Mintos να υπεραπλουστεύσει τις διαδικασίες επένδυσης σε δάνεια P2P, επιτρέποντας σε επενδυτές που έβρισκαν το Auto Invest εργαλείο της Mintos αρκετά πολύπλοκο να επενδύσουν με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Το νέο προϊόν κάνει τις επενδύσεις σε P2P δάνεια παιχνιδάκι και είναι κάτι το οποίο έλειπε κατά την γνώμη μου από τη Mintos. Στοχεύει στους νέους στον χώρο επενδυτές, ενώ λόγω αποδόσεων είναι πολύ ελκυστικό και σε επενδυτές με εμπειρία.

Χαρακτηριστκά

 • Τα νέα δάνεια που προστίθενται στην πλατφόρμα γίνονται πρώτα διαθέσιμα σε επενδυτές που χρησιμοποιούν το “Invest & Access” εργαλείο. Στη συνέχεια τα δάνεια διατίθενται στους υπόλοιπους επενδυτές.
 • Άμεση ρευστοποίηση του κεφαλαίου με πώληση των δανείων με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Όλα τα δάνεια στα οποία επενδύει το εργαλείο έρχονται με buyback guarantee.
 • Οι loan originators που συμμετέχουν συνεργάζονται με τη Mintos τουλάχιστον 6 μήνες.
 • Ελάχιστη επένδυση 500 ευρώ.
 • Μέση απόδοση 12,01% (η οποία μπορεί να μεταβληθεί)

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του: https://www.mintos.com/en/invest/invest-and-access-about

Πώς να το ενεργοποιήσετε

Μετά την εγγραφή, ταυτοποίηση και κατάθεση χρημάτων στην Mintos (περισσότερες πληροφορίες εδώ) Η ενεργοποίηση του “Invest & Access” γίνεται ως εξής:

Βήμα 1 – Βρείτε το εργαλείο

Πηγαίνετε στην καρτέλα “Invest” του λογαριασμού σας και επιλέξτε “Invest & Access”

Βήμα 2 – Εισάγετε το επιθυμητό ποσό

Βάλτε το ποσό το οποίο επιθυμείτε να επενδύσετε με το εργαλείο “Invest & Access”, αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και πατήστε το κουμπί “Invest”.

Συγχαρητήρια! Το “Invest & Access” ενεργοποιήθηκε.

Βήμα 3 – Διαχείριση

Μπορείτε να μην ασχοληθείτε ξανά με το εργαλείο και αυτό – αυτόματα – να επενδύει για εσάς. Πάντα όμως μπορείτε να αυξήσετε το διαθέσιμο προς επένδυση κεφάλαιο ή να αφαιρέσετε, ανάλογα τις ανάγκες σας. Η διαχείριση του εργαλείου είναι απλή και φιλική προς τον χρήστη.

Η γνώμη σας

Έχετε ήδη επενδύσει με νέο αυτό εργαλείο της Mintos; Αν ναι, μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας παρακάτω. Είστε ευχαριστημένος με τις αποδόσεις; Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο ζήτημα που θα έπρεπε να το γνωρίζουν και οι άλλοι επενδυτές;

Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Σχόλια

 1. Γιάννης

  Καλημέρα, Δημήτρη! Τι κεφάλαιο πιστεύεις ότι πρέπει να καταθέσεις για να έχεις ένα σεβαστό εισόδημα; Υπάρχει περίπτωση κατάρρευσης της mintos; Ευχαριστώ!

  1. Δημήτρης

   Γεια σου Γιάννη. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις μηνιαίες αποδόσεις των δικών μου επενδύσεων και να κρίνεις. Σε γενικές γραμμές μιλάμε για αποδόσεις κοντά στο 10% οπότε ανάλογα το κεφάλαιο που διαθέτεις μπορείς να υπολογίσεις και τις αντίστοιχες αποδόσεις. Σχετικά με το ρίσκο επένδυσης σε Ρ2Ρ, θα σου πρότεινα να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο. Η Mintos αυτή τη στιγμή είναι market leader στην Ευρώπη και η πιο γνωστή.

 2. Δημήτρης Ιωάννου

  Γεια σου Δημήτρη,

  πλέον η Mintos δεν διαθέτει το Invest & Access και έχει 4 επιλογές

  Diversified 12.25% – Conservative 9.84% – High-yield 12.60% – Custom 6% – 22%.

  Ποια είναι η γνώμη σου για την τρέχουσα περίοδο, να πά συντηρητικά 9,84% ή να απέχω για κάποιους μήνες έως ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον c-19;

  ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *