Η FastInvest ανακοινώνει τον πρώτο loan originator με τον οποίο συνεργάζεται

Η FastInvest μόλις ανακοίνωσε την συνεργασία της με έναν νέο loan originator από την Ρωσία, την γνωστή Kviku. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προόδου της πλατφόρμας αφού πολλοί επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί στο να επενδύσουν στην FastInvest εξαιτίας της έλλειψης στοιχείων για τους loan originators με τους οποίους συνεργάζεται. Το θέμα καλύπτεται και στην παρουσίαση της FastInvest στην σελίδα μας.

Tα δάνεια σε ευρώ που εκδόθηκαν στη Ρωσία από την Kviku προστίθενται πλέον στην FastInvest. Αυτά τα δάνεια θα είναι διαθέσιμα με επιτόκιο έως και 12% και θα εξασφαλίζονται από buyback guarantee διάρκειας 15 ημερών: εάν ο δανειολήπτης καθυστερήσει την πληρωμή κατά 15 ημέρες, η Kviku θα επιστρέψει ολόκληρο το αρχικό κεφάλαιο και όλους τους δεδουλευμένους τόκους.

Όλα τα δάνεια καλύπτονται με εγγύηση MoneyBack – εάν αποφασίσετε να τερματίσετε πρόωρα την επένδυσή σας, θα λάβετε ολόκληρο το κεφάλαιο πίσω σε μια μέρα.

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη Ρωσία στο Auto-Invest εργαλείο για να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματά σας επενδύονται και σε δάνεια που έχει χορηγήσει η Kviku.

Σχόλια

  1. Μιχάλης

    H Kviku δηλώνει στο site της:

    Kviku Holding Ltd is registered in Republic of Cyprus as a Limited Liability Company with registered number HE 382807 and registered office at 124 Gladstonos, Limassol, 3032

    Συνεπώς μιλάμε για Κύπριους ή για Ρώσους?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *