Ενημέρωση χαρτοφυλακίου – Φεβρουάριος 2020

Γενικά

Ο Φεβρουάριος ήταν ένα μήνας με πολύ τρέξιμο σε προσωπικό επίπεδο ως εκ τούτου το blog έμεινε λίγο πίσω. Θα παραθέσω μόνο τα στοιχεία του portfolio μου για λόγους συνέπειας.

Τρέχουσες επενδύσεις

Το κλείσιμο του Φεβρουαρίου με βρήκε με τις παρακάτω επενδύσεις σε P2P πλατφόρμες. Για το 2020 αποφάσισα να προσθέσω άλλη μια στήλη στον πίνακα η οποία δείχνει το συνολικό κεφάλαιο που έχει επενδυθεί σε κάθε πλατφόρμα το οποίο υπολογίζεται ως εξής:

Συνολική επένδυση = Αρχικό κεφάλαιο + συσσωρευμένοι τόκοι

Έτσι η εικόνα του portfolio μου είναι πιο καθαρή και φαίνεται ποιό είναι το μέγεθος του λογαριασμού μου σε κάθε πλατφόρμα.

Αποδόσεις χαρτοφυλακίου: Ιστορικό

Η απόδοση του χαρτοφυλακίου σε Ρ2Ρ για τον Ιανουάριο ήταν: 80,43€.

Mintos

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην Mintos διαμορφώθηκαν ως εξής (συμπεριλαμβάνονται και οι αποδόσεις του Invest & Access):

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην Mintos

Grupeer

Η Grupeer παραμένει η νο.1 πλατφόρμα στις προτιμήσεις μου σταθερά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των κεφαλαίων που επενδύω σε P2P.

Βρείτε όλες τις τρέχουσες καμπάνιες επιστροφής χρημάτων από όλες τις πλατφόρμες στην καρτέλα Προσφορές.

Οι αποδόσεις των επενδύσεων μου στη Grupeer φαίνονται παρακάτω:

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην Grupeer

Fast Invest

Η επένδυσή μου στην Fast Invest δεν συνεχίζεται άλλο. Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο.

PeerBerry

Η PeerBerry παραμένει η πλατφόρμα με τα λιγότερα late δάνεια (συνήθως έχω ένα ή κανένα δάνειο σε καθυστέρηση). Παραμένει ως η πλατφόρμα του μήνα.

Διαβάστε: Μια αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας PeerBerry

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην PeerBerry φαίνονται παρακάτω:

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην PeerBerry

Συμπεράσματα

Ο μήνας κύλησε γρήγορα και χωρίς πολλές εξελίξεις, και οι αποδόσεις συνεχίζουν με το ρυθμό που περίμενα. Είμαι ευχαριστημένος και από τις τρεις πλατφόρμες στις οποίες επενδύω πλέον.

Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή αφήστε ένα σχόλιο σε οποιοδήποτε άρθρο. Απαντώ σε όλους, συνήθως μέσα σε 2-3 μέρες, ανάλογα τον φόρτο εργασίας.

Καλά κέρδη!

Σχόλια

  1. Γεωργιος Χαλκιαδάκης

    Καλησπέρα σας.Σε κανάλι του YouTube προτείνεται η σελίδα της viventor για p2p lending. Ωστόσο έχω βρεί και εγώ μια άλλη σελίδα την estateguru . Γνωρίζετε έχετε άποψη για αυτές τις πλατφόρμες?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *