Ενημέρωση χαρτοφυλακίου – Μάρτιος 2019

Εγκαινιάζουμε την κατηγορία αυτή άρθων με σκοπό την παράθεση στοιχείων για την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου στις διάφορες P2P πλατφόρμες.

H κάθε πλατφόρμα παρέχει διαφορετικού τύπου στατιστικά στοιχεία και μέχρι το τέλος του 2018 οι επενδύσεις μου σε Ρ2Ρ είχαν δοκιμαστικό χαρακτήρα. Παραθέτω στοιχεία από 1/1/2019 σε όσες πλατφόρμες έχω αξιολογήσει και επιλέξει να επενδύσω σημαντικά κεφάλαια.

Τρέχουσες επενδύσεις

Το κλείσιμο του Μαρτίου με βρήκε με τις παρακάτω επενδύσεις σε P2P πλατφόρμες.

Αποδόσεις χαρτοφυλακίου: Ιστορικό

Η απόδοση του χαρτοφυλακίου σε Ρ2Ρ για το Μάρτιο ήταν: 35,02€. Παρατηρούμε μια αισθητή αύξηση (περίπου 6,5€) σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2019.

Mintos

Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία οι αποδόσεις στις επενδύσεις της Mintos και αυτό το μήνα. Δεδομένου ότι τον Μάρτιο προχώρησα σε αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο, αυξάνοντας το επενδυμένο κεφάλαιο, τους επόμενους μήνες περιμένω μια αύξηση και στους τόκους.

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην Mintos

Grupeer

Η Grupeer συνεχίζει να εντυπωσιάζει και αυτό τον μήνα τόσο με τις αποδόσεις της όσο και με τις αλλαγές που έχει εισάγει στην εταιρεία και στην πλατφόρμα. Για τον Μάρτιο πρόσθεσε δύο νέα έργα real estate το “Minsk development project – part 2” και το “Development project – Buvika” με αποδόση 13% και συνολικό ποσό διαθέσιμο για αγορά 4.826.000€

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην Grupeer φαίνονται παρακάτω:

Οι αποδόσεις των επενδύσεών μου στην Grupeer

Συμπεράσματα

Ο Μάρτιος ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μήνας που ξεκίνησα να κρατάω ακόμα πιο αναλυτικά στατιστικά για τις Ρ2Ρ επενδύσεις μου και τις αποδόσεις τους. Ο στόχος είναι τους επόμενους μήνες να παρουσιάζω ανά μήνα την εξέλιξη των επενδύσεων μου σε κάθε πλατφόρμα.

Stay tuned!

Σχόλια

  1. Δημήτρης

   Γεια σου Αλέξανδρε.

   Μέσα στον Απρίλιο σκοπεύω να προσθέσω το review τουλάχιστον άλλης μίας πλατφόρμας. Στην ενημέρωση χαρτοφυλακίου για τον μήνα Απρίλιο θα προσθέσω και τις αποδόσεις της.

   Ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *