Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) στη Grupeer

Με ανακοίνωσή της η Grupeer ενημερώνει τους επενδυτές ότι πρόσθεσε επιλογή έλεγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2 Factor Authentication) για την είσοδο τους στην πλατφόρμα.

O έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων παρέχει άλλο ένα επίπεδο ασφαλείας πέραν του κλασσικού τρόπου σύνδεσης με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης κατά την είσοδο σε λογαριασμούς.


Ο τρόπος αυτός χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα κινητό, ένα tablet ή κάποια άλλη συσκευή παραγωγής ηλεκτρονικών κωδικών μίας χρήσης και η χρήση του ειναι ευρεία σε ιστοσελίδες τραπεζών και αλλων ιστοσελίδων που περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα.

Η χρήση αυτού του πρόσθετου επιπέδου ασφαλείας είναι προαιρετική για τους επενδυτές, αλλά προτείνεται καθώς αυξάνει ραγδαία την προστασία των λογαριασμών απο μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τις πλατφόρμες επενδύσεων σε P2P.

Η Grupeer έχει διαθέσει το ακόλουθο βίντεο στο οποίο φαίνονται τα βήματα που χρειάζεται να κάνουν οι επενδυτές ώστε να ενεργοποιήσουν το 2FA στο λογαριασμό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *